úterý 6. října 2015

Theodorikův svátek

Theo slaví svátek na Teodora, 23. října. Pokud dumáte, co ho teď zajímá, tak dvě oblasti jsou neustále v kurzu: Duplo a knihy. Jmeniny jsou jen malý svátek, čili pokud mu chcete přispět nějakou kostkou duplo, lze najit v bazaru na Víděnské 45 (http://www.detsky-svet-bibi.cz/kontakt/)
 nebo naproti Semilassu, Bazarek svet deti, Palackého 95.

Použité Duplo kostky se prodávají po jednotlivých kusech, stačí vybrat třeba "dveře" nebo "zabradli " nebo prostě něco. Kupovat celé nové sady Duplo nemá význam, jednak je to drahé, jednak Theo ještě zdaleka nestaví nějak plánovitě. Zatím zvládl základní kostky a teď začal fantazijní hru - kostička s provázkem je "hadice", je potřeba čerpat vodu atd. ... čili nějaká zvláštní kostka bude tak akorát a nebude ani drahá.

Přikládám foto aktuálního města:



Duplo se dá kupovat i v internetových bazarech, ale v malém to asi nemá význam kvůli poštovnému. (http://www.duplik.cz/   www.detiakostky.cz)

Pokud byste chtěli kupovat knížky. Výborné jsou knížky z edice Albatrosu Už vím proč.

Tady jsou knižky z té edice na webu Albatrosu

ale ty uz nejsou levne :-). Nebrat Fotbal, to ho nezajima. Z teto edice mame "Lode" a jinak bereme cokoliv, i treba z antikvariatu, ale byva to zcela vyprodane. Jsou to knizky s otviracimi okynky, realisticky nakreslene, fajn.

Pokud máte na svátek jiný názor nebo nebudete pořizovat nic, je to v pořádku :-). Já jen, když by někdo uvítal tip.

P.S. Sladkosti Theo nejí, ale má celkem rád Pom-beary (takové jako by chipsy z bramborového těsta ve tvaru medvídků, maji v super marketech)



Žádné komentáře:

Okomentovat